Продужен рок за пријаву за похађање неформалне обуке „Truck Dispatch“

Развојна агенција града Приједора „ПРЕДА“ је у оквиру пројекта „Градске мјере подршке запошљавању“ (у даљем тексту: Пројекат), расписала јавни позив за све заинтересоване да се пријаве  за похађање неформалне обуке „Truck Dispatch“. Пројекат се реализује у партнерству са Градом Приједором и Одјељењем за привреду и предузетништво у оквиру реализације мјере креирање и извођење програма обуке и преквалификације према актуелној потражњи на тржишту рада предвиђене Буџетом Града Приједор.

Рок за пријаву је продужен до 28.04.2022. године до 15:30 часова.

Програм обуке чини теоријски дио у трајању од 20 часова, током којег ће се полазници упознати са основним и релевантним појмовима „trucking“ индустрије, те радом и обавезама једног „truck dispatchera“, а који обухвата следећа два модула:

    1. Logistics Theory (Supply Chain, Industry Cake, Meet the Players, Shipper & Receiver, Dispatch logs)
    2. Into Dispatch (Maps, Equipment, Documentation, ELS & HOS, Load Boards)

Предавања ће се вршити искључиво и у потпуности на енглеском језику.

Након 20 часова основног теоретског предавања, 5 најбољих полазника који покажу велико интересовање и разумјевање за посао диспечера, добиће прилику да прођу 120 часова канцеларијске практичне обуке (24 часа по кандидату).

Теоретска и практична обука ће се обављати у просторијама „Prijedor Circle Hub-a“.

За све одабране полазнике, обука ће бити БЕСПЛАТНА.

ПРИХВАТЉИВИ КАНДИДАТИ

Обука није ограничена врстом и нивоом школовања и намијењена је свима који желе да раде у „outsourcing“ индустрији на енглеском језику чије одлично познавање је и једини услов приликом пријављивања на обуку. Предност ће имати незапослени млади са подручја града Приједора до 30 година и са познавањем рада на рачунару, односно уколико су већ радили у „outsourcing“ индустрији или сличним пословима.

ОДАБИР ПОЛАЗНИКА

Одабир полазника за неформалну обуку ће вршити комисија именована од стране в.д. директора Развојне агенције града Приједора „ПРЕДА“. Планирани број полазника је 10. Ако се на Јавни позив пријави више од 10 кандидата, Комисија ће приликом избора, извршити бодовање пријаве у складу са условима прихватљивих кандидата, те улазни интервју који ће се обавити са сваким пријављеним кандидатом појединачно.

За пријављивање на Јавни позив неопходно је доставити испуњени Пријавни образац, те пратећу документацију (уколико је релевантно) за доказивање чињеница из Пријавног образца. 

Пријавни образац можете преузети ОВДЈЕ.

Рок за достављање пријава је 28.04.2022. године до 15:30 часова.

Пријаве се могу доставити путем маил-а на: sasa.karalic@preda.rs.ba (контакт особа: Саша Каралић, телефон: +387 52 240 411) или лично у просторије Развојне агенције града Приједора „ПРЕДА“, канцеларија бр.29 (адреса: Пословни центар Приједор, Алеја козарског одреда 9, 79101 Приједор – бивша управна уграда фабрике „Целпак“).