Prezentacija Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima

Razvojna agencija Republike Srpske i Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora pozivaju vas na prezentaciju Petog javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.

 

Prezentacija će se održati u utorak 03.03.2020. godine u 11:00 časova u Prijedoru, Aleja kozarskog odreda 9, u prostorijama Agencije PREDA, Poslovni centar Prijedor (bivša upravna zgrada CELPAK).

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.

 

Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 02.03.2020. godine na e-mail:  mico.stanojevic@rars-msp.org ili na: tina.andjic@preda.rs.ba.

 

Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba.