Poziv za podršku internacionalizaciji poslovanja

Agencija za ekonomski razvoj realizuje projekat „Podrška internacionalnom povezivanju i umrežavanju preduzeća i promociju privrednih potencijala grada Prijedora“ koji finansira Grad Prijedor. Projekat ima za cilj da kroz kreiranje alata za istraživanje tržišta, analizu te stvaranje sadržaja za promociju pomogne malim i srednjim preduzećima na području grada Prijedora da unaprijede svoj poslovni rezultat i pristupe novim inostranim tržištima.

U okviru projekta, za potrebe internacionalizacije poslovanja i online vidljivosti, u mogućnosti smo da vam ponudimo sledeće usluge:

• Analizu tržišta i konkurencije kroz dostupne online informacione sisteme za optimizaciju poslovanja (SEO, Content marketing, Market Research, Advertising),
• Izrada promotivnog web, grafičkog i video materijala za promociju proizvoda ili usluga,
• Optimizovana marketinška kampanja na EU tržište pojedinačnih firmi na osnovu urađene analize, akcionog plana i kreiranog materijala (video, grafika) u toku projekta.

Pozivamo zainteresovane da odgovorom na ovaj poziv na email adresu marko.goronja@preda.rs.ba, najkasnije do četvrtka, 10.02.2022. godine, iskažu svoje interesovanje za saradnju u oblasti promocije potencijala na ciljanom internacionalnom tržištu. Molimo Vas da nam u odgovoru navedete za koje od ponuđenih usluga ste zainteresovani. Nakon isteka roka za dostavljanje odgovora na poziv, tim Agencije će organizovati sastanak sa firmama koje iskažu interes.