Poziv za učešće na radionicu „Upravljanje lancima nabavke“

USAID Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizuju dvodnevnu specijalističku radionicu na temu: “Upravljanje lancima nabavke (engl. Supply Chain Management)” koja će se održati 13. i 14. juna 2018. godine u prostorijama Privredne komore Republike Srpske , ul. Djure Danicica I/II, 78000 Banja Luka.

Radionica je namjenjena metaloprerađivačkim kompanijama, a posebno kompanijama iz automobilske industrije koje planiraju postati dobavljači svjetski poznatim njemačkim proizvođačima automobila. Predavač na radionici će biti g-din Martin Mirsky iz Sjedinjenih Američkih Država, renomirani stručnjak u oblasti upravljanja lancima nabavke sa više od trideset godina radnog iskustva u zemljama Evrope, Azije i Sjeverne Amerike.

Radionica će se baviti pitanjem kako uspješno upravljati zalihama kao preferirani dobavljač automobilskoj industriji u Njemačkoj.

Nakon završetka radionice, planirani su individualni sastanci sa kompanijama, tokom kojih će predavač pružiti specifične preporuke za kompaniju, uključujući pregled gdje je ta kompanija danas i gdje treba da fokusira svoje napore na poboljšanje. Oblasti analize će uključivati politike, procese, procedure, tehnologiju i organizaciju unutar kompanije.

Poziv za radionicu možete preuzeti ovdje.

Molimo sve zainteresovane da prijavu učešća na radionici  na email: peroc@komorars.ba i zknezevic@iesc.org do 07.6.2018. godine.

Učešće na radionici je besplatno, a učesnicima će tokom radionice biti obezbjeđen ručak i osvježenje u pauzama.